'De virtuele leerfabriek'
DIGITALE LEEROMGEVING
Leren op maat
Om je eigen 'leerfabriek' of academie in te richten is een LMS of LOS systeem een bijzonder handig hulpmiddel. De afkorting staat voor Leer Management Systeem of Leer Ondersteunend Systeem. Wij maken gebruik van het platform dat Inervo heet. Binnen Inervo kun je als organisatie je eigen platform inrichten.

Als je eenmaal je eigen LMS systeem hebt, dan kun je daar content aan toevoegen. E-learnings, microlearnings, protocollen, procedures, filmpjes, theorieën en instructies komen in deze fraaie leeromgeving goed tot hun recht. Je kunt onze lessen volgen over hoe je een module maakt in Inervo, maar met dit intuïtieve systeem kun je al snel zelf uit te voeten.

Mocht het niet passen om zelf content te creëren, dan is er geen nood. Inervo beschikt zelf over een grote hoeveelheid content. Te veel om op te sommen, maar we beschikken bijvoorbeeld over modules m.b.t. soft skills, leiderschap, vitaliteit, loopbaanontwikkeling en teamontwikkeling.
Als laatste bestaat er de mogelijkheid dat de leerfabriek aangeleverd materiaal vanuit je organisatie omzet naar een beknopte, interactieve en aantrekkelijke module.

Inervo is zo ingericht dat het bijzonder gebruiksvriendelijk is voor zowel de auteur als voor de gebruiker. Daarnaast is de zoekfunctie zo ingericht dat je snel informatie kunt terugvinden én is Inervo te koppelen aan andere HRsoftware.

Naast Inervo bestaan er nog talloze digitale hulpmiddelen om het leren en ontwikkelen eenvoudig en aantrekkelijk te maken. We gebruiken zelf graag Dialog, kahoot, yibyib, trello, mindmeister, google forms, hihaho, mediasite, youtube, zoom, of sticky notes. De mogelijkheden zijn eindeloos en de moeite waard te verkennen.

En sinds de coronacrises bieden we ook ondersteuning of onderwijs aan voor het verzorgen van online conferenties, webinars, workshops en cursussen.