Je merkt gewoon dat je uiteindelijk het feedbackmodel ook gaat toepassen in andere situaties zonder de KOOTSJ Feedback-App.
Mark van den Broek
eigenaar Closer2Talent
Marie-José Fijen.
manager KPN
Wouter Lens
manager KPN
Je hebt feedback ontvangen van Marie Jose Feijen. Je krijgt een compliment voor de competentie: initiatief.

Als ik constateer dat mijn team elkaar vaak aanspreekt op gedrag, dan is het gevolg dat mijn team zichzelf motiveert en stuurt op relevante doelstellingen. Ik voel me dan ontspannen omdat ik de behoefte heb aan voortgang. Ik neem me voor mijn team hierop volgende week tijdens de weekstart te complimenteren.
Je hebt feedback ontvangen van Mark Van Den Broek. Je krijgt een compliment voor de competentie: resultaatgerichtheid.

Als ik zie dat de resultaten van het feedback dashboard een levendige discussie losmaakt in het mt over commitment, dan is het gevolg dat 'oud zeer' nu boven tafel komt en bespreekbaar wordt gemaakt. Ik voel me dan enthousiast omdat ik de behoefte heb aan resultaat. Ik wilde dit gewoon met je delen.
Je hebt feedback ontvangen van Wouter Lens. Je krijgt een compliment voor de competentie: communicatie.

Als ik merk dat het model achter de app mij helpt om adequaat conflicten op te lossen met een klant, dan is het gevolg dat de samenwerking met deze klant een stuk prettiger verloopt. Ik voel me dan enthousiast omdat ik behoefte heb aan harmonie. Het verzoek aan mijzelf is om het model vaker toe te passen in de praktijk.